Vagina Coach

 WELKOM

Achter elk bedrijf zit een verhaal ook achter het mijne. Graag vertel ik meer over mijn bedrijf leest u gezellig mee?

V steam session
Natural handmade products
Yonify

Ik ben Laucyna Bodaan Nederlands eerste Vagina coach en oprichter van Yonify. Ik bied mijn service aan vrouwen die vaginale klachten hebben of gewoon met vragen lopen te kampen. Mijn moto is de vagina bespreekbaar maken het zij vaginale klachten, vragen over natuurlijke verzorging maar ook sexueele klachten. Verder werk ik alleen met natuurlijke produkten en adviseer ook vanuit de natuurlijke hoek. 


Ik geef vaginale detox sessies ook wel vaginaal stomen genaamd. Deze V steam therapy kan gedaan worden voor reiniging maar ook tegen infecties. Ook word deze therapy gedaan voor een spoedige recovery na de bevalling, Myomen, menstruatie klachten en veel meer. Het is een eeuwe oude traditionele manier van vaginale verzorging gedaan met helende kruiden uit de natuur.

Naast het vaginaal stomen doe ik ook V coaching vrouwen ondersteunen met de dagelijkse ritme van hun vagina. Vaak hebben vrouwen terug komende klachten die door een dagelijks ritme bijvoorbeeld eet en drink patroon of was routine te verbreken voorkomen kunnen worden. Een V talk sessie met mij geeft vrouwen de kans om vrij en schaamteloos over hun vaginale klachten te praten. Maar ook de kans om vragen te stellen waar je normaal bij de dokter niet zo snel aan toekomt. Ik geef emotionele steun aan vrouwen maar ook koppels omdat mannen ook bij de vaginale klachten betrokken zijn.

Speciaal ook vrouwen die net zijn bevallen kunnen veel hebben aan een V coach. De veranderingen aan de vagina kan ook emotionele klachten veroorzaken waar ik deze vrouwen graag bij ondersteun. Ik geef ook huisbezoek aan de post partum vrouwen en geef vaginale kruiden baden en ook de V steam service aan huis.

Ik werk op afspraak in mijn V steam spa & Body shop te Balistraat 127-E het nummer waar ik op ben te bereiken is tel: 0630749737

De kosten voor mijn services zijn:

Yonify V steam Spa

V steam sessie  €30  30 minuten 
V talk sessie      €60   1 uur 
V talk sessie      €30  30 minuten 

Aan huis 

V steam/kruidenbad €50  30 minuten 
V talk sessie               €80  1 uur 
V talk sessie               €50  30 minuten